Facebook page feed

utorak, 11. lipnja 2013.

INTERVJU: Sentence (Zagreb, Hardcore)


1.) Kada ste krenuli - tko su članovi - čime se bavite u životu?
Pozdrav svima koji čitaju ovaj blog. Mi smo Sentence iz Zagreba i sviramo od 2009. godine. Lana gitara, Vanja bas, Pavle bubanj, Petar vokal/stand up. :) Osim u Sentence pojedinci sviraju još i u This day will burn, Ponor, Kiper, a oni malo stariji znaju nas iz Razlog za, La kurtizana, Amok, Lasting Values... imamo kilometraže ;) Inače kad nismo na koncertima i probama radimo, a Vanja balansira između fashiona i hardkorpank passiona

2.) Zbog čega ste krenuli svirati?
Svi već jako dugo sviramo po raznim bendovima i prijatelji smo već godinama, tako da smo se odlučili spojiti ugodno s korisnim i napraviti hardcore bend :)

3.) Što ste do sada sve objavili?
2009. godine smo snimili demo na kojem je 7 pjesama i napravili smo 100 CD-ova. To je bio više kao neki promo materijal. Nešto smo prodali, a većinu smo podijelili. Uskoro bi trebao izaći split/LP sa Declaration na kojem će biti 12 pjesama.

4.) Koji su vam najdraži koncerti, a koji planovi?
Najdraži koncerti? Pannonian jer smo u Osijeku ko doma :) , pank svatovi također u Osijeku, SAWA festival, Friends family fest u Splitu... mogli bi nabrojati sve koncerte jer je u biti svaki koncert najdraži u tom trenutku. glavno da je dobra atmosfera, druženje... zato i sviramo.
Planovi? Izdati taj split sa Declaration, nadamo se da ćemo uskoro i neke majice napraviti i što više svirati i zabavljati se

5.) Što želite poručiti čitateljicama i čitateljima?
Čitateljicama i čitateljima želimo poručiti da budu dobri, lijepi i pametni i da ne potpisuju peticiju "u ime obitelji"

https://www.facebook.com/SentenceHC
http://www.myspace.com/sentencehc

Nema komentara:

Objavi komentar