Facebook page feed

četvrtak, 6. lipnja 2013.

INTERVJU: Free Beer For The Punx (Pazin, Oi / Street Punk)


1.) Kada ste krenuli - tko su članovi - čime se bavite u životu?
Krenuli smo negdje pred kraj 2009. kao četverac, al negdje godinu dana nakon smo se proširili na peterac i tako sviramo i danas. Postava smo ja (ozren), andro, igor, jop i nino. Od članova svi radimo osim nineta koji je školarac još jednu godinu.

2.) Zbog čega ste krenuli svirati?
Svirat smo počeki eto iz zajebancije. U to vrijeme pokretao se novi prostor Kluba mladih Pazin (KMP), dovlačili su se neki instrumenti i radili se neki bendovi i tako se kroz ekipu, zajebanciju itd. našlo nas 4 i počeli svirat. Uz to Pazin je oduvjek imao pank scenu pa smo tako i mi htjeli ostavit neki utisak. A i bend je dobar način za pičit okolo i zajebavat se s ekipom.

3.) Što ste do sada sve objavili?
Do sada smo objavili 2 demo albuma koje smo sami snimali u prostorima KMP-a. Prvi nije previše za spominjat, dok se ovaj drugi zove Street saints i može ga se skinut preko mediafire-a. Za sada je to to.

4.) Koji su vam najdraži koncerti, a koji planovi?
Nismo imali previše koncerata da bi sad gledali koji je najdraži, ali za rođendan White Angelsa je jedan za pamćenje. Bila je dobra ekipa i jebena štala. Od ovih zadnjih koncerata od kad sviramo kao peterac mogu reć da su koncerti sa Šankom u Pazinu i na Derneku u Umagu bili naši najbolji koncerti pogotovo što se kvalitete sviranja tiče. Planovi su nam malo zeznuti zbog posla i obaveza, ali počeli smo raditi na novim stvarima tako da ako nas posluži vrijeme do kraja ljeta bi trebali snimit 3. demo al otom potom. Za sada nemamo isplanirane kocnerte, dogovaramo jedan sad u 6. mjesecu i to je to, tako da ko god nas hoće zvat može nas se kontaktirat preko fejsa.

5.) Što želite poručiti čitateljicama i čitateljima?
Kaos, pank i BIRAČINA!!!

https://www.facebook.com/pages/Free-Beer-For-The-Punx/136234179813252
http://www.mediafire.com/?do0shrg6cz0vcez

Nema komentara:

Objavi komentar