Facebook page feed

četvrtak, 6. lipnja 2013.

INTERVJU: Deafness By Noise (Samobor, Hardcore)


1.) Kada ste krenuli - tko su članovi - čime se bavite u životu?
na jesen 1990 smo imali ideju , a 1991 smo krenuli s probama.
Clanovi danas su:
Bimbo - bass
Krmpa - vokal
Andro - bubanj
Frank - gitara

Bimbo radi sa Divljim Jagodama i Josipom Lisac , profesionalni vozac.
Andro svira jos u Muscle Tribe i posveti se muzickoj produkciji.
Frank je u penziji i zivi za pank rok, a Krmpa radi u arhitektonskom birou, u slobodno vrijeme radi ideje za logotipove,plakate itd.
Uz nas je uvjek i Andrin mladji brat Luka koji nam je suputnik=supatnik mjenja Bimba na basu i prodaje merch. Ukratko one happy family :D

2.) Zbog čega ste krenuli svirati?
Zbog ceg? Zbog para sigurno nismo. Zbog strasti prema hardcore panku, glazbi,nasoj sceni ... gle bili smo klinci nismo razmisljali o nicemu samo da imamo ispusni ventil da se izdivljamo i nadglasamo sve nasom bukom. Zato smo danas nagluhi to opravdava nas naziv banda.

3.) Što ste do sada sve objavili?
Objavili smo redom 4 dema u razoblju od 1991-1995 jako su rijetki ali pojedini kolekcionari ih imaju.
Zatim prvi album "Never give up the struggle" 1996 za Dirty old records, 7 `ep "True Spirt" 2000, Drugi album "Last Minute Call" 2003 za Core Tex records, 2006 MCD "Cheap Tricks" Dirty old Records, 2010 3 album "Aim to Please" za I Scream records i zadnji dupli album digi pack 2012 "Noize deaf forever/Roots Baby Roots" za Strength records
Uz to hrpu compil. CD-a kao "World Wide tribute to Trash of the 80ties" izdao Black Fish Rec UK , "World Wide Hard Core compil" na Gang Style records 2008 i "Respect Your Roots" World Wide comp CD 2012 sa Rancid,D.Murphys,A Front,Biohazard,Terror i dr.

4.) Koji su vam najdraži koncerti, a koji planovi?
Najdrazi koncerti hmm nakupilo ih se puno u zadnjih 22 godine meni je osobno bio za 20 god banda u KSETU gdje mi je puko misic ali me nije bolila briga ali poslje me bolila briga naravno.. Pa svaki koncert Rock te Jebo ! u Mochvari, prije Hladnog Piva i Anesthesie u Jabuci 1993 na terasi, u Splitu je uvjek ludnica na svim nasim koncertima tamo je ekipa prava pamtim rasprodan koncert u FM clubu tamo 1997, svaki puta u Zadru na Live and Loud festivalu, Sibenik-u Martinskoj festi, Pozegi na DOF-u, Novom Sad-u u Crnoj Kuci, Sarajevu kad sam pola koncerta odpjevao na sanku i naravno kod moje familije na Monte Paradisu , jos uvjek se svi sjecamo pocetaka 90-tih kaos-a, "stale" i surf daske na kojoj je svatko htio biti hhaha mislim da to ima na you tube- negdje pa ko ima volje nek pogleda kako je nastajao kultni festival.
Koncerti vani su druga prica, a super su nam bile turneje sa Sick of it All, Mad Ball i koncerti sa Suicidal Tendencies, Raw Side, Toxpack. Super ludnicu i koncerte za pamcenje smo imali u Pragu Abaton, Conne Island Leipzig, Krakow Lochness, Clash Berlin, SO36 Berlin, KAW Leverkusen, Kalbe Milde, Arena Vienna , A38 Budapest, Backstage Munchen i da ne nabrajam dalje.
Planovi su trenutno snimiti nove pjesme, u 10 mjesecu odraditi novu turneju po Evropi (datumi su vec u nasoj tour sekciji) , 25.10. radimo promociju duplog aktualnog albuma, bit ce i live spot za pjesmu enemy.

5.) Što želite poručiti čitateljicama i čitateljima?
Čitateljicama i Čitateljima zelimo poručiti nek žive slobodno, slušaju kaj vole, sviraju kaj vole i nek ustraju u tome jer jednog dana će im se to vratiti. I neka doldju na sve pank, hard core , rock , metal koncerte i podrze lokalno scenu jer bez nje i ljudi na manjim, vecim koncertima i festivalima- to nije to.
Pozdrav svima, jebes krizu - hardcore lives !
Krmpa

https://www.facebook.com/deafnessbynoise/
http://www.myspace.com/deafnessbynoize

Nema komentara:

Objavi komentar