Facebook page feed

petak, 7. lipnja 2013.

INTERVJU: Alarm (Pazin, Punk Hardcore)


1.) Kada ste krenuli - tko su članovi - čime se bavite u životu?
Dakle krenuli smo pradavne 2010. godine ako se ne varan. U postavi se izmjenilo par ljudi,a trenutna postava je:
Pigy-bubanj
Toncin-solo gitara i vokal
Sebo-bas
Nola-ritam gitara i bek vokal

Trenutno smo svi u školi tako da to je ono glavno čin se bavimo uz muziku. Zahvalili bi se svima usput koji su svirali s nama i pomogli na bilo koji način.

2.) Zbog čega ste krenuli svirati?
Krenuli smo svirat prvenstveno iz ljubavi prema muziki i panku i hardkoru i metalu... Bili smo dio mrtve generacije(nažalos još vajk smo,iako se scena u Istri-pogotovo Pazinu budi i to brzin korakon) i odlučili napravit nešto korisno,zabavit se kroz svirku,izbacit svu negativnu i bilo kakvu energiju kroz nju,uživat,te naravno da moremo bančit naokolo po koncertima i svidit se publici.

3.) Što ste do sada sve objavili?
Objavili smo 2 dema(2010. i 2011. godine), jedan nazovimo to tako ep od 5 stvari(2012.) te pred pola godine split album(S.T.O.P.+Alarm 2013),naravno sve je napravljeno diy spikon. Svira se,uživa,zajbava i svako toliko nešto posnima,tako da je sve na jutubu i more se čut,ili na fejsbuku nas isto morete nać pa bacit uho.

4.) Koji su vam najdraži koncerti, a koji planovi?
Najdraži koncerti su definitivno 2012. Rirock na kojen smo i pobjedili,bilo je krcato i teški kaos,onda Vrsar koji je bija memorijalni koncert,pa sa Antitodoron... ima masu koncerata i svaki je najdraži na svoj način,jel. A u planu trenutno nemamo niš,pošto smo u stanci zbog škole već jedno 2-3 miseca,sad ćemo opet preko ljeta,ima se neki konc u 7. misecu u planu,a do onda i od onda,kako reču-čudni su putevi gospodnji haha

5.) Što želite poručiti čitateljicama i čitateljima?
Eto ništa,osim da počne ta ekipa odlazit na koncerte umisto da zjape na kompjuterima ili pred televizijon jer se nič pametnega ne navade na temu,a i na koncertima je definitivno uživancija. POZDRAV!

https://www.facebook.com/pages/Alarm/137357319661783
+385959142701, alarm.bend@gmail.com

Nema komentara:

Objavi komentar