Facebook page feed

srijeda, 5. lipnja 2013.

INTERVJU: Šank?! (Zagreb, Street Punk/Oi!)


1.) Kada ste krenuli - tko su članovi - čime se bavite u životu?
Krenuli smo cca.7.5.2010. Članovi su : Alen Rakić na vokalu, Bojan Miščin na bubnju, Dinko Deumić na bassu i ivan Mrkoci na gitari. Rakić je vječni student :D ali radi na sve strane..jedini fakultativno obrazovani član!! :) Dinko je voditelj birtije. Bojan je u jednoj produkciji za organizaciju koncerata,web-zine-a i sl, a Ivan je tonac u tv produkcijama.

2.) Zbog čega ste krenuli svirati?
Kad smo krenuli svirat?? umm,općenito il kao Šank?! Općenito mogu reć samo za sebe a to je zato kaj me privuklo sviranje i imao sam 12 god. :D a kao Šank?! zato kaj smo friško svi izašli iz bivših bendova (ili su se raspali) i nismo imali pametnijeg posla pa smo išli se zajebavat jer smo frendovi godinama pa da imamo izliku pobjeć ženama od doma i popit pivu na miru..hahah..

3.) Što ste do sada sve objavili?
Do sad smo objavili 2 albuma ( Grad je naš - 2010, Priče noćnih tramvaja - 2011), singl Zagreb Gori (2012) te DVD uživo iz Tvornice kulture iz Zagreba (2013)

4.) Koji su vam najdraži koncerti, a koji planovi?
Najdraži koncerti..hmm..malo teško za odg zato kaj su nam svi jednako dragi, jer su svugdje nit vodilja ekipa koja je došla, jerbo su oni najbitniji u cijeloj priči, ali nekako su posebni koncerti za Cock Sparrer-ima, KUD Idijotima, Perkeleom i Dropkick Murphysima, jer koliko god smo upoznavali privatno puno ''idola'' i mnogi nas razočarali, ovi najbitniji su ispali največe 'ljudine' od svih..stvarno mrak ekipa iz sva 4 gorenavedena benda!
Planovi? umm, upravo ulazimo u studio snimati 3 album za koji mislimo da će bit kulminacija događaja iz te 3 godine postojanja benda (prije mj dana smo proslavili 3 godišnjicu benda) i da će biti najbolje snimljeni i izdani materijal jer smo i mi muzički još više sazrijeli ALI najbitnije,okružili se jako kvalitetnim i sposobnim ljudima za koje vjerujemo da će album dići za minimalno 2-3 razine iznad prijašnjih izdanja (na koje smo i dalje jako ponosni!!) a i prvi koji će bit tiskan i u fizičkom izdanju. Nakon toga,promocije i koncerti koji se dogovaraju punom parom.

5.) Što želite poručiti čitateljicama i čitateljima?
Što poručiti?? ništ posebno ..uživajte,zabavljajte se i pokušajte izvuć najbolje iz trenutno sjebane situacije u državi! Živjeli!
Mrva / Šank?!

https://www.facebook.com/pages/Šank/138357369556687
http://sankbend.wix.com/sankbend
sankbend@gmail.com

1 komentar: