Facebook page feed

srijeda, 17. prosinca 2014.

INTERVJU: Shin (Zagreb/Karlovac/Petrinja, Hardcore Punk)


1.) Kada ste krenuli - tko su članovi - čime se bavite u životu?
Prva proba bila je početkom prosinca prošle godine, pa možemo reći da je tada nastao Shin. Uz neke „kadrovske promjene“ postava se ustalila u sljedećem sastavu: Sole i Filip gitare, Matija bubanj, Šuker bas i Tea na vokalu. Dosta je šarolika ekipa u bendu, tako da imamo farmaceuta, grafičkog dizajnera, teologa i povjesničara i modnog dizajnera u nastanku :)

2.) Zbog čega ste krenuli svirati?
Svi članovi su dotad imali neke bendove (neki i više njih) koji su prestali s radom ili su stagnirali ili su čak aktivni, no morala se popuniti ta neka „praznina“ još jednim bendom. Sviramo iz vlastitog gušta, družimo se, smijemo, putujemo... mislim da bi to trebao biti smisao svakog benda.

3.) Što ste do sada sve objavili?
Dosad smo objavili album „Running Sick“ koji je izašao putem servisa Bandcamp početkom lipnja ove godine. Taj album nema fizičko izdanje, no s novim materijalom i to planiramo promijeniti.

4.) Koji su vam najdraži koncerti, a koji planovi?
Nismo dosad imali nešto puno koncerata (ukupno šest), no svaka svirka nam je draga i pamtimo ju po nečemu. Standardno, najbolje zabave su bile najdalje od kuće (Pula i Nova Gorica). Ovih dana se spremamo za Sarajevo gdje ćemo svirati s prijateljima i kolegama iz odličnih bendova Ponor, D.J. and the Wootchyak, Break the Mold, P.R.S.O., Ponte de Carla i Argon. Bit će odlična fešta, ne nadamo se, to je gotova stvar :)

5.) Što želite poručiti čitateljicama i čitateljima?
Radite stvari koje vas raduju, družite se s prijateljima, volite se i uživajte u životu :)


Nema komentara:

Objavi komentar