Facebook page feed

ponedjeljak, 15. prosinca 2014.

INTERVJU: Nuclear Altar (Požega, D-beat/Punk/Metal)



1.) Kada ste krenuli - tko su članovi - čime se bavite u životu?
Prvi je nastup bio 2011'e, nastali u Požegi kao Neno - bubanj, Gera - bas i kktz - gitara i glas. Kasnje se postava mjenja u Gera - bubanj, Barić - bas i kktz - gitara i glas. Da sad ne nabrajam zanimanja, vremena su nesigurna, ima nas trenutno od inžinjera do nezaposlenih, prošli smo i bauštele i tvornice.

2.) Zbog čega ste krenuli svirati?
Druženje, uživanje u svirci i stvaranju, neko nešto voli, mi se našli u ovom. Glazbeno isprva je to bila želja da sviramo old school hardcore punk d-beat sa pokojim mračnijim i sporijim, metal utjecajem. Nakon promjene u postavi, zvuk smo dosta proširili, pa uz d-beat ima još više drugih metal i punk utjecaja. Eto, sviramo što znamo i volimo, to je glavni razlog.

3.) Što ste do sada sve objavili?
Sa sirovim live snimkama smo se pojavili na 4 way split kazeti sa No Name, HellBack, Propast, izdanoj od strane Mentalna Smrt / Crni Flomaster ekipe. Potom stara postava snima u Studiju Depth materijal "Blessed Ruins", koji opet izlazi za Mentalnu Smrt kao split tape sa HellBack. Može se i besplatno skinuti ovdje - http://nuclearaltar.bandcamp.com/

4.) Koji su vam najdraži koncerti, a koji planovi?
Ne sviramo često uživo i zato nam je svaki nastup poseban i bitan. Stara postava je svirala prvi nastup na zatvaranju Evergreena, pa na bajkerijadi u Požegi, zadnjem Dirty Old Festu u Velikoj. Nova postava je prvi nastup imala ove godine u Tom Klubu, Požega, te nedavno uz Totalni Promašaj, AK 47, i No Limits u Attacku, Zagreb. Zbog nesigurnih vremena teško je nešto planirati, ako bude moguće, naravno nove snimke, svirke, etc, možete nas pratiti na https://www.facebook.com/pages/Nuclear-Altar/291832254335720

5.) Što želite poručiti čitateljicama i čitateljima?
Hvala tebi Njec i svima koji su nas na bilo koji način podržali, pozdrav svim našim prijateljima. Mi nismo bend koji pokušava biti u nekom trendu ili se svima svidjeti, radimo ovo zbog sebe, ali ako nekoga zanima to, i svidi mu se, svaka čast, stay true.

Nema komentara:

Objavi komentar