Facebook page feed

srijeda, 3. prosinca 2014.

INTERVJU: F.L.S. (Kutina, Melodic Punk)


1.) Kada ste krenuli - tko su članovi - čime se bavite u životu?
F.L.S. su Božo, Štef i Turki, krenuli smo kasne 2012. ili rane 2013. godine, nitko točno ne zna. Božo i Turki su studenti u Brodu i Zagrebu, Štef je kozmopolit svoje vrste kad nije gastarbajter.

2.) Zbog čega ste krenuli svirati?
Krenuli smo svirati iz vlastite volje, zadovoljstva, ali i za izbacivanje frustracija. Kad živiš u bivšoj socijalističkoj provinciji gdje svi žele jedno, a rade drugo, brzo ti se počne dizati tlak. A, i poznato je da Kutina ima korijene u alternativnoj sceni, korijene koje bi neki najradije sasjekli, zato baš treba svirati i raditi gigove, njima u inat!

3.) Što ste do sada sve objavili?
Do sada nažalost nismo objavili ništa, za to su najmanje krive naša volja i fizička udaljenost, a najviše financijsko stanje, no i to će se promijeniti nekad uskoro.

4.) Koji su vam najdraži koncerti, a koji planovi?
Svaki nastup u Baraci (a bilo ih je stvarno puno, već se čini kao da samo mi i sviramo), i gig u Quince club of arts u Kutini jer je i atmosfera bila odlična. Do sad nismo imali nekih većih izleta, ali evo, sad u petak 5.12. sviramo u Sisku sa novosadskim Atheist Rap-om i našim kolegama iz Trnovitice Fuck You John Mayer.

5.) Što želite poručiti čitateljicama i čitateljima?
Čitateljima i čitateljicama poručujemo da sve što žele ostvariti zaista i mogu, mi smo uz minimalne uvjete (al stvarno minimalne) svaki put uspjeli nešto i zasvirati, pa ovime ohrabrujemo mlade da oforme bendove, da oni ne ostanu samo ideje u njihovim glavama, već nešto puno veće.


Nema komentara:

Objavi komentar