Facebook page feed

utorak, 9. prosinca 2014.

INTERVJU: Halter Ego (Zagreb, Punk Rock)


1.) Kada ste krenuli - tko su članovi - čime se bavite u životu?
Halter Ego se oformio u svibnju ove godine kada su Zveki (bubnjevi) i Sara (bass) napustile Distopiju, svoj tadašnji bend, te im se priključila Tina na gitari i vokalu. Kao trojac smo super funkcionirale, a kada nam se neočekivano, nakon jedne večeri, dva tjedna prije našeg prvog nastupa ikad, priključila Hanža na drugoj gitari - i bend je dobio potpun i žešći zvuk. ;)
Inače osim sviranja, Hanža i Sara su nadobudne (moš' mislit hehe) studentice na Filozofskom, Tina The Wonderwoman radi i studira, dok Zveki volontira po drugim bendovima. :) 

2.) Zbog čega ste krenule svirat?
Zajedno smo krenule svirat jer volimo glazbu, nekad i bred PIT, izlazit i sve što vole mladi te se zalažemo za mir u svijetu i spas dupina. I zato jer vjerujemo da su instrumenti više od ukrasa na zidu. :)

3.) Što ste do sada sve objavili?
Do sada smo objavile 2 singla „Zet“ i „A107 (Stani)“ koji se mogu besplatno preslušati i skinuti na našem Bandcamp profilu: https://halterego.bandcamp.com/releases, a isto tako se mogu naći i na našem YouTube kanalu: https://www.youtube.com/channel/UC3oSm7mj-66eOMMx91Tme0w. Za snimanje i mix je zaslužan Vedran Kovačić-Beli i Chicken Sound Studio (https://www.facebook.com/chickensoudstudio

4.)  Koji su vam najdraži koncerti, a koji planovi?
Trenutno se jako veselimo nastupu u Vintageu na Good  Vibrationsu zajedno sa Gužvom u 16ercu i Saučešćem (https://www.facebook.com/events/748993605172788/). U bližoj budućnosti planiramo svirati što je više live svirki, raditi na novim stvarima, snimiti spot i kasnije definitivno album.

5.) Što želite poručiti čitateljicama i čitateljima?
Poruke čitateljima i čitateljicama: svakako nas čekirajte na Fejsu (https://www.facebook.com/halteregoband), dođite na svirku, popijte s nama pivu-dvije i budite sretni i veseli kao što smo mi! :)

Nema komentara:

Objavi komentar