Facebook page feed

utorak, 2. prosinca 2014.

INTERVJU: Fuck you John Mayer (Velika Trnovitica, punk rock)


1.) Kada ste krenuli - tko su članovi - čime se bavite u životu?
Krenuli smo svirat početkom ove godine (2014.) negdje drugi mjesec bijaše zima i hladno. Članovi su brat i sestra Stjepan (Sutko) i Josipa (Josie) Štavalj te njihov dugogodišnji prijatelj Davor Salopek (Chuppo). Stjepan išao na faks u Viroviticu (VSMTI) i pao jedan ispit pa nemože upisat novu godinu dok ga ne rješi pa sad pomaže doma u štali. Josipa kvalitetno prolazi četvrti gimnazije u Garešnici te se priprema za faks. a Davor završio 3 godine u Virovitici (također VSMTI) i još mu osto završni pa sad dangubi. Ne smijemo zaboraviti našeg nonšalantnog menadžera Marka Tarabića (Vraga) koji nam sređuje svirke i vozi nas uvjek i drži nas na oku.

2.) Zbog čega ste krenuli svirati?
Krenuli smo svirat iz razloga što volimo pank i takav način života, pa se kroz pjesme i izražavamo tako. počeli smo zapravo obrađivat pjesme iz kajdanke, al smo ipak završili na autorskim pjesmama.

3.) Što ste do sada sve objavili?
Zasad smo objavili 4 demo pjesme (Fuck you John Mayer, Lakomi pas, Skinimo sve žarulje, Black duckling wins the world) i jednu snimku s probe što možete vidjeti na našoj fejsbuk stranici. Ne brinuti, cijeli demo album bi trebao uskoro biti dostupan, a novi demo album će bit dostupan početkom nove 2015. godine. 

4.) Koji su vam najdraži koncerti, a koji planovi?
Trenutno najdraži koncert nam je u Baraci (jedini koji smo imali), u užem smislu planiramo imat što više svirki i pravit što više pjesama, a u širem smislu planiramo pokorit svemir i šire!

5.) Što želite poručiti čitateljicama i čitateljima?
Čitateljicama i čitateljima bi poručili: Pijte pivo, nejdite na cajke, budite nonšalantni, mrzite godišnji, nemojte palit novčanice od 20 kuna (učitelji u školi lažu da ne gore) pa bolje kupite kartu i podržite scenu!


Nema komentara:

Objavi komentar