Facebook page feed

utorak, 7. srpnja 2015.

INTERVJU: Me As Well (Karlovac,Punk Rock/Hardcore)


1.) Kada ste krenuli - tko su članovi - čime se bavite u životu?
Bilo je to davne 2006. godine, bilo nas je samo troje, tadašnji bubnjar je otišao iz benda ostali su samo Leo (gitarist) i Maja (basistica), onda je došao naš Pero bubnjar, potom je došao Sule na mjesto druge gitare, ali je početkom ove godine 2015. otišao iz benda i umjesto njega je došao naš Luka, i to je sad to, Leo, Pero, Luka i Maja, s tim da sada imamo i tri vokala sa Lukom, dosada su samo Leo i Maja pjevali. eto, uglavnom studiramo, neki su na kraju, neki na početku, neki na sredini, neki odavno završili, neki rade i tako, jako volimo pijaču i putovanja.  Pero ima istančan ukus te preferira votku sa biločim, gembač je većinom u igri ali zna i bambus ovisi koje domaće vino mu mama dopelja, Leo nikad nije promijenio piće samo bambus, Maja se prevrtljivo šalta ovisno o prilici sa gembača na bambus, a Luka će popit i benzin ako treba. To je to, sviranje, studiranje, šljakanje i pijača.

2.) Zbog čega ste krenuli svirati?
Brate zbog ljubavi prema glazbi. Bilo da si ljut na cijeli svijet, bilo da si pun ljubavi, bilo da si na rubu živaca i slično, pretvoriš to u melodiju sa pričom koja stoji iza nje, podijeliš to sa ljudima koji dodaju svoj trag i na kraju napravite nešto potpuno svoje, nema bolje stvari na svijetu od toga. Plus još kad to podijeliš sa ljudima i onda svi zajedno pjevate pjesme. Ma joj, neprocjenjivo.

3.) Što ste do sada sve objavili?
Eto bio je neki EP „No Progress“ i sada album „Group Therapy“, sve snimljeno kod Lea doma, jedino smo album stavili u dva oblika, jedan je master od Lea drugi od prijatelja Marka Turkalja, ovisno o tome tko preferira kakav zvuk, eto to ti je to.

4.) Koji su vam najdraži koncerti, a koji planovi?
Evo ne sjećam se koncerata prije 2014. sada trenutno jer si doslovce moram kopat po mozgu, prošla godina je bila brutalna, prvo Tepih na  paleti u Sloveniji kod odličnih ljudi posložili smo se i pogubili, potom SAWA fest sa fantastičnim ljudima, divna zabava i onda Punk Rock Holiday sa bendovima koji su razlog zašto smo htjeli bend uopće. Planovi, ništa evo, Leo trenutno radi, čim se vrati, snimamo novi materijal i pičimo dalje : )))

5.) Što želite poručiti čitateljicama i čitateljima?
Javite se za pijaču ako ste u Karlovcu, imamo 20 minuta pješke.


https://www.facebook.com/measwell
https://www.youtube.com/watch?v=EnwMZNKvadc

Nema komentara:

Objavi komentar