Facebook page feed

srijeda, 15. srpnja 2015.

OFFBLOG INTERVJU: Crustalno jasno (Mostar[Bosna i Hercegovina],Crust Punk)

1.) Kada ste krenuli - tko su članovi - čime se bavite u životu?
Pozdrav! Crustalno jasno se sastoji od dva člana, Nikola Rončević (bubanj) i Luka Marijanović (vokal i bass gitara). Sa radom smo krenuli u desetom / listopadu / studenom 2013. godine. A u životu se bavimo studiranjem, treniranjem, konobarenjem, čak imamo i trenera košarke u bendu.

 2.) Zbog čega ste krenuli svirati?
 Trebao nam je dobar način za izražavanje kakvih-takvih estetskih potreba. Obzirom da volimo muziku, bend je dobra platforma za izražavanje osjećaja i političkih, socijalnih i drugih duhovnih konstrukata.

3.) Što ste do sada sve objavili?
Do sada imamo objavljen album ''Izdali smo'' (live @OKC Abrašević), ''cxjx'' demo i 3 split izdanja. Jedan samo sa Šugom, našim kolegama iz Tuzle, drugi sa Šugom i Intoxom i Shovelom iz Kragujevca i treći, 6 way multi-kulti split, sa Šugom (opet), Iconoclasta, Changoz!, Haramjadah i Rancid (ali ne onaj slavni :D ). I naša pjesma ''Internacionalna brigada'' se nalazi na internacionalnoj kompilaciji Noise From Hell Compilation Vol.17.

 4.) Koji su vam najdraži koncerti, a koji planovi?
Neki od najdražih koncerata su nam koncert na Antifa festu u Mostaru, koncert u Sarajevu gdje smo svirali oko 7 minuta, ali smo imali jedno od najboljih druženja, i definitivno svi koncerti sa mini turneje u trećem / martu / ožujku ove godine sa bendom Agelast iz Sarajeva. Tada smo posjetili Suboticu, Beograd, Đakovo i Sombor i svaki je koncert bio poseban na svoj način. Od Subotice gdje smo svirali ispred 5 osoba do Sombora gdje je bio pravi kaos. A planovi su nam snimiti album ovo ljeto, što više svirati i možda opet baciti neki tour sljedeće godine.

5.) Što želite poručiti čitateljicama i čitateljima? Izdajte metal, punk, boga, obitelj i domovinu. :* 
 

https://www.facebook.com/crustalnojasno
https://www.youtube.com/watch?v=NKta9QXp1qU

Nema komentara:

Objavi komentar