Facebook page feed

četvrtak, 23. srpnja 2015.

INTERVJU: Life in Peril (Varaždin,Metallic Hardcore)

1.) Kada ste krenuli - tko su članovi - čime se bavite u životu?
Krenuli smo krajem 2010te, raspadom nekih prijašnjih bendova (destrukcija stvarnosti/i hope you suffer, eyes of betrayal). Nije bilo teško, pošto smo svi dijelili poznanstvo više godina, a kako je Varaždin mali grad, znali smo ko je u kakvoj briji i ko bi se uklopio u tu spiku, i nastao je LIFE IN PERIL. Trenutni članovi su Goran(Bis)-vokal, Lovro(Đebz)-gitara, Sanjin(Sančo)-bas i Denis(Čizma)-bubanj. Prošli su kroz bend još Dankec, Gljiva i Pavlec, i ovim putem im hvala što su  bili dio toga svega. A ovako u životu se radi svašta, više-manje svi imamo ovak još neke glazbene i slične projekte sa strane, dio nas zaposlen, dio povremeno zaposlen, zajebancija uglavnom.

2.) Zbog čega ste krenuli svirati?
A mislim da ne postoji konkretan razlog zbog čeg smo krenuli svirat, svi smo od mladosti u toj nekoj hardkor/metal/pank spiki, i nekak je logično da te s vremenom privuče da i ti napraviš takav neki bend, svojevrsni bunt okolini, a onda se s vremenom prepustiš tome, naučiš donekle svirat instrumente i jednostavno uživaš u tome, jer nema boljeg dok s ekipom sjedneš u auto/kombi, i zapičiš negdje po prvi put, upoznaš nove ljude/bendove, vidiš nova mjesta, preneseš svoju poruku/zvuk, a uz to sve idu konstante debilane i smijalice, top.

3.) Što ste do sada sve objavili?
MMXI demo(2011.), „Wings of perdition demos“(2012.), Wings of perdition(2014.) i sad najsvježije izdanje „WINTER“ ep(2015.) koji možete skinuti besplatno s naše fb stranice.

4.) Koji su vam najdraži koncerti, a koji planovi?
Uf, ko bi se sjetio svega, bilo je stvarno svakakvih gigova, kako jebenih, tako i onih manje jebenih(pijanih). Jedan od najdražih svakako u Novom Travniku(BIH), tamo 2012te/13te, ak se ne varam, pa Sarajevo, Beograd, neki gigovi u Zagrebu…ma bilo je stvarno dobrih koncerata što tu kod nas, što po Sloveniji, Srbiji, itd. A planovi su sad, pošto imamo novi ep, uvježbat to kak spada, promovirat čim više, zajebavat se dobro usput, pa ćemo da vidimo dalje, day by day.

5.) Što želite poručiti čitateljicama i čitateljima?

Budite svoji, nedajte se jebat od nikog, nemojte imat predrasuda, radite bendove i podržavajte ih, i na kraju ne shvaćajte stvari preozbiljno, jer ionak je sve zajebancija! Hvala na intervjuu.

https://www.facebook.com/lifeinperil
https://www.youtube.com/watch?v=o5av8z7pacw

Nema komentara:

Objavi komentar