Facebook page feed

utorak, 16. lipnja 2015.

INTERVJU: Šta te boli kurac (Lovran,Street punk/Oi)


1.) Kada ste krenuli - tko su članovi - čime se bavite u životu?
 Krenuli smo početkom 2008.g, a 2009. godine je došlo do promjene bubnjara tako da od tada sviramo u sljedećoj postavi: Denis Bučić (bass), Ivan Montan (gitara), Silvio Peteani (bubanj) i Ivan Petković (vokal). Pa ''službeno'', Denis i Silvio voze kamion, Ive tetovira a Petko radi alu prozore i vrata a što se tiče stvari sa strane tu je urbex, kickbox, old timeri, vespe, skupljanje i restauriranje svakakve starudije i naravno najdraža - ispijanje pive pred marketom.

 2.) Zbog čega ste krenuli svirati?
 Pa počeli smo svirati jer smo skužili da je to odličan način da ugrabiš cugu đabe, naravno s vremenom nam se i za sviđalo pa smo nastavili. Sviramo uglavnom zbog vlastitog zadovoljstva i još uvijek nam nije ni malo dosadilo, naprotiv svaki dan nam je sve veći gušt.

3.) Što ste do sada sve objavili?
 Objavili smo 2008. jedan demo s par pjesama koji srećom ne postoji danas, samo rijetki ga još imaju doma. 2011. smo izdali demo Žrtve realnosti koji je 2014. izašao pod etiketom ''Slušaj najglasnije''. Osim toga na youtube-u postoji i određen broj novijih pjesama koje nisu još našle svoje mjesto na albumu ali nadam se da će i one uskoro ugledati svijetlo dana.

 4.) Koji su vam najdraži koncerti, a koji planovi?
Već duže vrijeme imamo u planu snimiti drugi demo jer materijala ima, čekamo samo da uhvatimo vremena pa da to spakiramo na cd. Što se svirki tiče plan je samo svirati besplatno gdje god i kad god. Uz putne troškove i cugu se prodajemo! Najdražih koncerata ima puno, ovisi kako gledamo, po pitanju naše svike ili po pitanju provoda općenito. Ali recimo da su najbolji koncerti bili u Ljubljani u Metelkovoj i u Buzetu na Petkotini. Dobru pijanku imali smo i u Ilirskoj bistrici kada smo bili predgrupa Fakofbolanu i zadnji koncert u Palachu gdje smo se ugodno iznenadili atmosferom i brojem ljudi koji su došli.

5.) Što želite poručiti čitateljicama i čitateljima? Pa čitateljicama i čitateljima želimo poručiti da slušaju, podrže bend i scenu koju vole. Nek piju i zabavljaju se dok god mogu. Tko god ima volje da proba sam osnovati bend neka to napravi i neka se ne obazire na mišljenje ostalih koji bi ga mogli popljuvati u tom naumu, što kao ideju što kao bend. Samo radite ono što volite, vježbajte, ne dižite se u oblake i ne dajte da vas zajebavaju. Još bih nadodao ako bilo tko želi da ŠTBK zasvira i u njegovom gradu ili klubu uz putne troškove i cugu dolazimo napraviti pankeriju, slobodni smo za sve upite, kontaktirati nas možete na facebook-u. Stojte nam dobro!

https://www.facebook.com/stbkpunk
https://www.youtube.com/watch?v=JxU-9Il2KHE

Nema komentara:

Objavi komentar