Facebook page feed

ponedjeljak, 20. travnja 2015.

OFFBLOG INTERVJU: Transfer Blama (Požarevac [Srbija], Punk Rock)


1.) Kada ste krenuli - tko su članovi - čime se bavite u životu?
Pre svega,drago nam je da imamo priliku da se obratimo ljudima van granica naše zemlje,te zahvaljujemo na ukazanoj prilici.
Dakle... Krenuli smo sa radom početkom 2012 godine kao trojac koji traga za basistom.  Nakon par meseci nam se priključio Aca – basista i tu kreće ozbiljnija priča koja će vremenom rezultirati u ovo gde smo sada.
Sadašnju postavu čine:
Sajmon-Vokal
Bagzy-Solo gitara/bek vokal
Mare-Buanj
Johny-Ritam gitara
Aca - Bas

Čime se bavimo u životu? Pa ono... svi radimo kod privatnika ili u propalim državnim preduzećima. Živimo od prvog do petnaestog i od petnaestog  do prvog u mesecu. Smatramo da smo mi „momci iz komšiluka“ kranje dosadni tipovi kreativnih ideja koji vole da zaposednu šank omiljene kafane,raspravljaju o fudbalu,namiguju zauzetim ženama,ne lože  se na Novaka Djokovića.  Ukratko... to smo mi. 

2.) Zbog čega ste krenuli svirati?
Zato što se bojimo da se ne olešimo od novaca svirajući ex yu covere u klubovima ili svirajući narodnjake u kafanama.  Ma…svi smo ovde zbog muzike-ljubavi prema muzici. . .kranji kliše  Mada priča o počecima je sledeća:
Ukratko… Sajmon je iz zezanja-baš iz zezanja Bagziju predložio osnivanje benda na šta se ovaj primio kranje ozbiljno. Zatim je angažovan i Mare kao bubnjar koji nema bubanj i čije se iskustvo zasnivalo uglavnom na lupanju o kolena . Naravno kasnije smo našli basistu a zatim I ritam gitaristu. I evo nas…

3.) Što ste do sada sve objavili?
Do sada smo objavili garažni demo sa tri pesme iz 2013 godine. I dva zvanična singla iz 2014 godine (Milka Canić I New Age ljubav) koji se nalaze na našem yutube kanalu.
Moramo napomenuti da smo pre dva meseca završili snimanje albuma na kome će se naći sedam pesme i koji će izaći na leto ove godine.  Takodje smo pre par dana na našem youtube kanalu izbacili video za pesmu ‘’Voz’’ koja će se naći na našem albumu.

4.) Koji su vam najdraži koncerti, a koji planovi?
Nemamo baš mnogo bine iza sebe ali od onoga što smo odsvirali sigurno nam je najdraži koncert na kome smo svirali sa Atheist Rap-om. I takodje jedna manja svirkica iz Petrovca na Mlavi gde nam je publika uvek bila posebno draga i prijateljska. I gde nam skoro uvek plate putne troškove.
Što se planova tiče… već  smo spomenuli izlazak albuma na leto ove godine I to bi smo akcentovali kao najozbiljniji potez u ovoj godini.  Inače abum će se zvati “Inkubator Zvuka”. 
Takodje u planu su i ekranizacije pesama odnosno snimanje spotova…Bar onoliko koliko sredstva i vreme dozvoljavaju. Ali sigurni smo da ćemo odraditi minimum jedan spot pored aktuelnog videa za pesmu “Voz”.
Kasnije naravno planiramo promociju aluma u što većoj meri… Ljudi,sviramo za sendviče i pivo…ali ni na pare nismo gadljivi. 

5.) Što želite poručiti čitateljicama i čitateljima?
Ovo pitanje bi smo nekako objedinili,odnosno poručili bi smo skupa samo jedno. 
Nastavite da partite ovaj cool blog,slušajte dobru muziku,plaćajte kartu i budite true! 
Veliki pozdrav iz Srbije. 

Nema komentara:

Objavi komentar