Facebook page feed

nedjelja, 19. travnja 2015.

INTERVJU: Ljepilo (Zagreb/Pula, Hardcore Punk'n'Roll)



1.) Kada ste krenuli - tko su članovi - čime se bavite u životu?
Bend je nastao negdje 2013. u Zagrebu. Postava je Maha – gitara, Zli – bubanj i vokal na snimkama, Lexi – bass. Maha je najiskusniji, na sceni je još od druge polovice 80-ih, svirao je u hrpi bendova (Alkotest, Patareni, Srž.....). Danas još svira u cover bendu Problem Child. Renta prostoriju za svirke u najpopularnijem hrvatskom kvartu, Remetincu, preko puta zatvora i ima mali studio.
Ritam sekcija je pulski dio benda, stara Monteparadiso škola. Inženjeri koji rade dosadne poslove u firmama. Zli (ex GamaD, Dead Luics) još svira bubanj u crust/grindcore bendu Rak Grla i u fušu slaže hip-hop beatove. Lexi je prije svirao u zajebantskom punk-rock cover bendu LB Obrad Kosovac i trenutno uz Ljepilo rekreativno svira u bendu Kurdi. 
Bend nema standardnog vokala, zato  ako neko želi, ili zna nekoga ko bi se htio okušati kao vokal u Ljepilu, neka nam se javi na Facebook inbox ili dolje navedeni e-mail. Sa zadovoljstvom ćemo ga pozvati na probu, ništa ne košta.

2.) Zbog čega ste krenuli svirati?
Krenuli smo svirati iz čistog gušta sviranja punka i ljubavi prema HC-Punku i žestokoj glazbi.

3.) Što ste do sada sve objavili?
Objavili smo na internetu pet demo snimaka pod maštovitim nazivom D.E.M.O.  Imamo još par snimaka i stvari u pripremi koji će se nadodati na ovih pet. Sve je snimljeno u Mahinoj šupi, onako na brzinu bez puno pimplanja.

4.) Koji su vam najdraži koncerti, a koji planovi?
Najdraži koncert nam nije niti jedan jer niti jedan nismo ni imali. Razlog tome je što bend nema vokala. Trenutno na snimkama pjeva bubnjar Zli.
Planovi su dovršiti još par pjesama i to uobličiti u DIY album. I naravno, naći vokala kako bi mogli negdje i zasvirati u živo.

5.) Što želite poručiti čitateljicama i čitateljima?
Zaljepite se na Ljepilo!

Nema komentara:

Objavi komentar