Facebook page feed

utorak, 14. lipnja 2011.

MADBALL @ MOČVARA, 05.07. - utorakMADBALL (S.A.D.)
www.madballnyhc.com
www.myspace.com/madball

Madball je New York Hardcore bend formiran kasnih 80ih, nastao kao side-projekt Agnostic Fronta. Kratka povijest kaže: frontman Agnostic Fronta, Roger Miret, je svojem mlađem burazu, Freddy „Madball“ Crickenu dao da pjeva par pjesama na Agnostic Front koncertima. Madball, kada je formiran, imao je većinu Agnostic Front članova. Roger Miret (bas), Vinnie Stigma (gitara), ...Will Shepler (bubanj), Freddy Cricien (Roger Miretov mlađi brat, vokal).

U početku osnivanja benda svirali su nekorištene pjesme Agnostic Fronta. Ubrzo su snimili svoj prvi EP „Ball of Destruction“ (1989.). Par godina svirali su u i okolo New Yorka, nadodali su još jednu gitaru (Matt Henderson) i izdali su novi EP „Droppin' Many Suckers“ na Wreckage Records. Godinu kasnije, Roger Miret je otišao iz benda i zamjenio ga je Hoya Roc, koji je tada tražio novi bend pošto se njegov bend Dmize raspao. Novi lineup doveo je bend na Roadrunner Records na kojem su izdali „Set It Off“ (1994.), „Demonstrating My Style“ (1996.) i „Look My Way“ (1998.) koji su ih najviše proslavili.

Uz bendove poput Agnostic Front, Vietnom, Bulldoze i H20, Madball su dio DMS Crew-a, jednog od najstarijih i najcjenjenijih crew-ova u hardcore-u koji sebe opisuju kao „hardest motherfuckers in hardcore“.

Madball još nikad nisu svirali u Hrvatskoj i ovo vam je izuzetna prilika da doživite odličan hardcore koncert. Prošle godine izdali su album „Empire“ (Nuclear Blast) koji promoviraju u Močvari, a isto tako zasvirat će i stare hitove.

.UPSET (Zabok)
www.myspace.com/upsetzbhc
Mladi i perspektivni hardcore bend kombinira staru i novu školu... Kao uzore navode Terror, Madball, Cromags, 25 Ta Life, ...

DRYFLOOD (Zagreb)
www.myspace.com/dryfloodband
Metal/hardcore bend iz zagreba. Ni manje ni više. Ostatak ćete vidjeti na koncertu.

upad u pretprodaji: 100 KN, na dan koncerta na blagajni kluba: 120 KN

Karte za u pretprodaji potražite na sljedećim lokacijama: Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Dancing Bear, Gundulićeva 7; Dirty Old Shop, Tratinska 22; Eventim ticket shop, Jurišićeva 2a; Kovač, Masarykova 14; Punkt13, Ilica 14; Rockmark, Berislavićeva 13 te online na eventim.hr.


Nema komentara:

Objavi komentar