Facebook page feed

četvrtak, 2. lipnja 2011.

30 GODINA KUD IDIJOTA, PETAK 17.06. • VRATA 20:00 POČETAK 21:30 @ MOČVARA (ZAGREB)KUD IDIJOTI (Pula)
www.kudidijoti.com
KUD Idijoti su, kao što već i vrapci za grani znaju, kultni punk rock bend iz Pule formirani 1981. godine. U slučaju da ste pročitali na brzinu, ponovit ćemo. Formirani su 1981. godine. Sada smo u 2011. što će reći da KUD Idijoti obilježavaju 30 godina postojanja benda! Nešto s čim se ne može pohvaliti puno bendova iz ovih područja.

Stekli su status najvećeg punk benda u Istri i jednog od najznačajnih punk bendova s područja ex-YU koji je utjecao na gomilu bendova. Izdali su 6 albuma, 2 kompilacijska albuma, live album, 2 izdanja na kazeti i 4 singla.

Loša vijest je da je pjevač Tusta obolio od raka koji je zahvatio grlo i pluća tako da neće nastupiti na 30-oj obljetnici benda. Većinu vokalnih dionica preuzeo je gitarista Sale Veruda, a pomažu i ostala dvojica, basista Bucolini i bubnjar Dejo. Bend trenutno nastupa kao trio a svi se nadamo skorom ozdravljenju Tuste da bi bend mogao barem još 30 godina nastaviti kao četvorka.

KUD Idijoti će izvoditi opće poznate hitove poput ''Za tebe'', ''Kad sunce opet zađe'', ''O bella ciao'', ''Bandiera rossa'' i mnoge druge hitove.

NO MORE IDOLS (Zagreb)
www.myspace.com/nomoreidolszege
Nastali su 2004. godine. Odsvirali su oko 150 koncerata po Hrvatskoj, Sloveniji, Mađarskoj i Italiji. Od poznatijih bendova s kojima su dijelili stage izdvajaju UK Subs, GBH, Misfits. Dečki će zasvirati prije Idijota i usput promoviraju novi EP, koji je najava za novi album koji izlazi u 9. mjesecu.

ABERGAZ (Zagreb)
www.myspace.com/abergaz
Raspiždena punk'n'roll trojka iz Zagreba/Požege, koja pjeva na pseudo-hrvatskom jeziku, a svira na električnim gitarama i analognim bubnjevima.

Upad u pretprodaji 49 KN, na dan koncerta na blagajni kluba: 65 KN

Citiram:
Ulaznice u pretprodaji potražite online na eventim.hr. Popis ostalih pretprodajnih mjesta objavljujemo uskoro.

Facegloop event:
http://www.facebook.com/event.php?eid=143182209088698

Nema komentara:

Objavi komentar