Facebook page feed

ponedjeljak, 28. srpnja 2014.

VODIČ: Gdje možete imati probe sa bendom u Zagrebu? (a da nije neka vaša gajba/garaža)

Napile i napili ste se u parkiću, nekome je došao riff, nekome tekst - da skratimo priču - odlučile/li ste napraviti bend - ali od opreme jedino što imate jesu gitare i palice te nemate pojima gdje biste mogle/li napraviti probu. Ne znam za druge gradove, ali evo gdje možete u Zagrebu, abecednim redom:

Double Stroke (Vrapče)
Ovdje možete već od 30 kuna po satu svirat, solidna je oprema - ovisi od prostorije do prostorije, ali nema pušenja sve do izvan kruga škole, budući da se prostorije nalaze u atomskom skloništu Oš Grof Janko Drašković. To vam je na zapadnoj strani Zagreba, u Vrapču, blizu križanja Vrapčanske i Ilice. Zovite na 091/600-37-00, a više informacija o cijenama i tako svemu tome - potražite na http://www.gs-doublestroke.hr .

Grahorova (blizu Trga Francuske Republike)
Imate osiguran parking koji se ne plaća - cijena je 80 kuna za 2 i pol sata, oprema je sasvim solidna, ali ponesite svoje činele, jer nema 'krešice', a ima stalak i sve drugo šta treba. Zovite ga za rezervacije na 098/945-85-86 ili na 095/887-50-61 .

Jazbina (Siget)
Imaju Hughes & Kettner za gitare, Crate za bas, Premierove bubnjeve i duplu bas pedalu od Yamahe te cijene od već 50 kuna za dva sata probe. Zovite na 095/850-65-00 ili na 099/190-86-36. To je na Sigetu, tamo u Novom Zagrebu.

MD (kod Ciboninog tornja)
Tamo u Brozovoj ulici je, ali se sada nešto preuređivalo u birtiju i navodno su još ostale dvije prostorije za probe, a ne znam koja je cijena trenutačno tamo ni koja je oprema, tak da vam je najbolje nazvat na 01/366-83-59 i sve to sa njima provjerit.

Rakete (Vrbik)
Nalazi se u garažama podno nebodera zvanih 'Rakete' (jer tak izgledaju), koje se nalaze nasuprot Vjesnikovog propalog nebodera. Cjena je 90 kuna (ak se dobro sjećam), a broj telefona za sve informacije i rezervacije je 098/780-423. Mislim da se tamo još uvijek može i cigara zapalit, znam da kad smo mi svirali tamo, da se moglo onda.

Znači na ovim mjestima možete doslovno nazvati i imat probu, na tuđim pojačalima, razglasu i cijeloj opremi, izuzev vaših gitara i palica. Kakva su vaša iskustva sa tim prostorijama, ako ste ih imali? Gdje vi svirate? Koga još treba spomenuti? Kako ste inače? Napišite u komentare - nadam se da vam ovo pomaže.

Aj uzdravlje!


Nema komentara:

Objavi komentar