Facebook page feed

srijeda, 2. studenoga 2011.

GUITAR GANGSTERS, BRAT PACK, BLACK GUST, 3.11.2011. @ Klub Attack,Pierottijeva 11

GUITAR GANGSTERS (Velika Britanija)
Donedavno perjanice izdavačke kuće Captain Oi!, ovaj trio iz Londona praši svoju verziju melodičnog, ali bučnog i iskrenog punka. Osnovani su 1989. nakon raspada The Untouchables pod utjecajem The Jam, Buzzcocks, The Ruts i Ramones. Tijekom karijere od preko 20 godina izdali su 8 studijskih albuma, proputovali pola svijeta te bili specijalni gosti povratničke turneje Stiff Little Fingers. U Zagreb i Hrvatsku dolaze po prvi put stoga nemate razlog da ih propustite.

Guitar Gangsters - Inside Outside [video]


BRAT PACK (Nizozemska)
Nakon nešto više od dvije godine Brat Pack dolaze ponovno u Zagreb i ovaj puta promoviraju svoj drugi album "Stupidity Returns" koji je izašao u suradnji hrvatske etikete Doomtown Records, i njemačke i belgijske etikete Dirty Faces i Shield Records. Brat Pack dolaze iz Nizozemske no njihov zvuk ima više poveznica sa sunčanim ulicama, skate parkovima i plažama Kalifornije negdje tamo u ranim 80-tima. Glazbeni utjecaji koji se osjete kod ovih nizozemaca variraju od agresivnijih hardcore punk bendova poput RKL, Poison Idea, 7 Seconds i SNFU pa do melodičnijeg pristupa kalifornijskih legenda poput Adolescents, D.I., NOFX i Agent Orange. Očekujte agresivni i energični, te ujedno i melodičan hardcore punk snošaj!

download zadnjeg albuma
download cijele diskografije


BLACK GUST (Hrvatska)
Black Gust je peteročlani hardcore punk sastav s garage punk predznakom. Bend sastavljen od bivših članova Daily Trash, Give Them Rope i Waar, te trenutačno aktivnih članova Black Sails i Declaration.

UPAD: 35KN

VRATA: 20:00; KONCERT: 21:00

*****OBAVIJEST*****
pridržite Scenu sutra na gigsu u Attacku i ulovite sva tri Doomtown izdanja po cijeni od 150 ili pak bilo koja dva za 120 kuna!

DT003 Brat Pack - Stupidity Returns 12"
DT002 XAXAXA - Tango Revolucioner 12"
DT001 Lets Grow / Jaibo split 12"

donosimo ovaj put i dio izdanja s distribucije. vidimo se!

http://livinginadoomtown.blogspot.com/
http://livinginadoomtown.blogspot.com/
http://livinginadoomtown.blogspot.com/

Nema komentara:

Objavi komentar