Facebook page feed

ponedjeljak, 23. svibnja 2011.

OTKAZAN KONCERT JELLO BIAFRA & G.S.M. NA INMUSICU!!

Evo šta kažu ovi/ove iz organizacije, citirat ću tekst:

Obavijest o nastupu Jello Biafre and the Guantanamo School od Medicine

Organizacija festivala upravo je obavještena da Jello Biafra & The Guantanamo School of Medicine nažalost neće nastupiti na ovogodišnjem festivalu, a razlog je samo i isključivo neprofesionalnost njemačke agencije Destiny Tourbooking zadužene za organizaciju ovogodišnje turneje Jello Biafra & The Guantanamo School of Medicine.

Agencija je, unatoč prethodno potvrđenom nastupu Jello Biafre na T-Mobile INmusicu, potvrdila koncert u Njemačkoj istog datuma kada je izvođač trebao nastupiti na T-Mobile INmusicu, a da pritom nije obavijestila organizatora festivala te na taj način jednostrano raskinula ugovor. Kako se radi o jednostranom raskidanju ugovora, organizacija festivala tražit će naknadu počinjene štete od agencije i obavijestiti samog izvođača o neprofesionalnom načinu rada agencije.

Bez obzira na to, festivalski program će se normalno u cijelosti održati, a nove potvrde bit će objavljene na službenoj web stranici festivala.

(oriđinal ovđe: http://www.t-mobileinmusicfestival.com/vijesti/obavijest-o-nastupu-jello-biafre-and-the-guantanamo-school-od-medicine )

Nema komentara:

Objavi komentar