Facebook page feed

četvrtak, 26. svibnja 2011.

Četvrtak ⋅ 26.05.2011 ⋅ Ri rock ⋅ RI ROCK AUTOBUS @ AKC MEDIKA (ATTACK) ili kako se već zove to sve jebote :D

Udruga Ri –rock u suradnji s Autonomnim kulturnim centarom – Attack! Zagrebu predstavlja segment najdugovjecnijeg nezavisnog demo festivala u ovim krajevima, radi se o Ri Rocku.

2010.godine odrćžao se 34. po redu Ri rock , nezavisni demo festival koji okuplja sve bendove Rijeke i okolice.Nekad su na ovom festivalu svirali Let 3, Transmisia, An Face,Parafi,Termiti,grad, gGpps i svi drugi bendovi koji su uvelike obilježili riječkui scenu . Ovaj festival pruža pregled riječkog „rockerskog“ stvaralaštva,gdje se svake godine prijavljuju demo bendovi. Kako je Rijeka najrockerskiji grad u Hrvata, zajedno s udrugom Ri rock imamo priliku ugostiti neke od predstavnika riječke scene u AKC Medika

ri rock

THE SHAMROCK

The Shamrock je sastav koji svira staroslavenski / keltski folk uz utjecaje kako rock, tako i punk i metal glazbe. Uz vrlo zanimljiv stil glazbe imaju i specifične tekstove, koji se uglavnom bave temama iz prirode; šume, mora, livade, itd. Trenutno su zaokupljeni pripremom debitantskog albuma.
www.myspace.com/shamrocklovran



SUPER SEXY FLESH EATING ZOMBIE STRIPPERS


Razarajući grobarski zvuci Super Sexy Flesh Eating Zombie Strippers-a iskopani su u prosincu 2008. godine iz Riječkog podzemlja od kad bend drobi i kida mnoge bine. Prvo Zlo snimljeno sredinom iduće godine kada je smrt prdnula, a kosturi se raspali pod imenom "Zombies.... and so much more jingles of horror, macabre and sexual pleasures", pokazalo se kao inovativno ultra smrtno izdanje za riječke, a i hrvatske pojmove. Sex, horror i crni humor glavna su vodilja ovog crknutog benda. Iz mrtvih su redom uzdignuti: Undead (Bass), Ivan Trash (guitar), Kralj Zla (drums) i Lady Blood (vocals). Ova banda hodajućih mrtvaca ubica, derača kože je do ljeta 2010. imala u svom nakotu mladu zlu damu Doli Zombie koja je kosturizirana i prožderana, a na njeno sexy mjesto se uzdiže iz mrtvih svježi stroj pod imenom Lady Blood, koja je trenutni i stalni vokal zombificiran u svakom pogledu.
Njihova trula mješavina horror metal rocka, proždire mozgove i izjeda duše, a anti note koje stvaraju tjeraju zaražene poklonike na poganje, zavijanje i divljanje te mnoge djeve na urlanje, čaganje i skidanje. Nemoralni zombie/kostur izgled sastava zabavljat će vas dok vas oni žele silovat i požderat. U nastajanju je Novo Zlo pod nazivom "Horrorrific",a uzdignuće tog novog otrova očekuje se sredinom 2011. godine sa ukupno 12 novih hitova iz podzemlja.
demo download:
http://metalium.blog.hr/2009/11/1627026872/super-sexy-flesh-eating-zombie-strippers-demo.html
http://www.myspace.com/zombiestrippersband



SUNSHINE MADNESS


Bend nastao krajem desetog mjeseca 2009 godine, okupljanjem troje prijatelja. U muzici koju sviraju ima raznih utjecaja, uglavnom je to spoj svega što vole slušat. Dečki su također jedni od debitanata koji su nas oduševili na prošlogodišnjem Ri Rocku super svirkom i dojmljivim live nastupom. Trenutno rade na prvom demo albumu i sve češće sviraju
www.myspace.com/sunshinemadness

VRATA 22H, KONCERT 22:30, UPAD 20KN

Nema komentara:

Objavi komentar