Facebook page feed

nedjelja, 28. kolovoza 2016.

Croatian Punk Scene Radio - ima svoju Android aplikaciju!


Prvi i jedini 24/7 besplatni internet radio, koji je posvećen hrvatskoj punk sceni je dobio i svoju prvu aplikaciju za Android smartphone uređaje.

Istu možete u potpunosti besplatno skinuti sa Google play servisa ovdje: https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_davor_hranjec.CPS_radio

Aplikacija je trenutačno u svojoj 1.00 verziji i kako to i inače biva na ovoj platformi - svakako ima svojih bugova, ali bi i već sada trebala sigurno raditi na 99% uređaja sa Android sučeljem, iako se na unaprijeđenju iste, naravno radi već i sada.

Unutar iste - nema reklama, a teži svega 2 MB, kako bi bila dostupna i za uređaje sa malo spremišne memorije, a osim iste na tvojem Android smartphoneu - također ti je i potreban internet za slušanje, budući da se i sam radio emitira putem tih kanala i frekvencija. :)

Kvaliteta zvuka je u 32kbps kvaliteti, kako bi bila i povoljna za emitiranje i preko mobilnog interneta.

Aplikacija je dostupna u svim državama gdje je i Google Play servis dostupan, s time da u Europi ima oznaku PEGI 16, o čemu možete više pročitati na ovome linku: http://www.pegi.info/en/index/id/33/

Srdačan pozdrav,
CPS uredništvo

1 komentar: