Facebook page feed

nedjelja, 9. listopada 2011.

PIJANi REPORT: Unison, Birds In Row, Black Sails, @ Attack!, AKC Medika 08.10.2011.

Bio sam na Birds and row i Unisonu. Na Black Sailse jebiga nisam stigao.

Na Birds and row mi je bilo dosadno u jednakoj mjeri kao i na strawberry blondiesima onomad u KSETu, ali ovaj put zato što im svaka pjesma zvuči kao da tek treba počet, a nikako da se to dogodi - ukratko rečeno, meni je bilo sranje na kubne metre. Boli me briga ako će me netko pljuvat zbog toga - meni ovo prnje nije nikako sjelo. Jedino je bubnjar bio dobar. Donekle.

Unison je baš lijepo i peglao i radio brejkove i sve skupa mi je baš bilo super, kada sam htio pogati, u više navrata sam zaustavljan od strane drugih ljudi, jer ta muzika nije bila navodno za poganje, već samo za klimanje glavama - kada sam bacio poglede u nekadašnju pogo sekciju attacka i vidio koliko ljudi, baš nešto taj tren prtlja po svojim ajfonima i android smartfonima, onda mi je bilo sve jasno, tako da mi je i ovdje užitak skroz pao.

Sve u svemu, sranje mi je bilo totalno, bez obzira što je Unison rasturio - zato kaj je praktički bilo zabranjeno poganje, jer su klimači glavama zauzeli zrak. Nakon attacka sam sa frendom otišao bezveze prema Hard PLaceu, uštopao nam auto neki hipster iz francuske koji je htio samo do Jordanovca, a mi ga odveli prvo na najkomičnije pivo ikad u birtiju, pa nakon toga tek tamo do njegove stanice - spaljen lik skroz, pa smo onda ne znam niti sam više kako, dospjeli do medvednice gdje smoslušali kidse (one iz belgije, jel), pa zapržili do Francka (tvornice) i tamo Pekinšku Patku uz whiskije drali. Sad sam došao doma i sjećam se da sam natočio benzina za dvajs kuna. Komična večer sve u svemu. I hladno je bilo.

Nema komentara:

Objavi komentar