Facebook page feed

subota, 2. srpnja 2011.

jeboTon večer @ Boogaloo (Zagreb) 14. srpanj 2011.


Upad: besplatan!!!

Antidepresiv je tročlani zagrebački autorski punk-rock bend kojeg odlikuju sirov i melodiozan izričaj te satirični tekstovi na hrvatskom. Bend je sklon guženju na probama i gostujućim svirkama.

Hren je četveročlani zagrebački punk-rock-dance sastav koji postoji već neko vrijeme i svira zabavnu veselu glazbu za finu čagicu.

Lobotomija je melodični punk rock bend koji uz uobičajene instrumente za punk bend sadrži i violinu. Ako volite kombinaciju žestokog zvuka i himničkih melodija onda je ovo pravi bend za vas.

Iz najudaljenijeg kutka galaksije četiri humanoida poslana su na Zemlju kako bi zauvijek promijenili glazbenu pa i opće-kulturnu povijest iste. Sredstvo kojim se služe jest neprikoslovljena kombinacija rocka, popa, ska i reggaea. Svoj kolektiv odlučili su nazvati Spremište a njihovo vrijeme tek dolazi. U međuvremnu vam kvare kćeri i protanjuju zalihe. Svega.

Porto Morto je tročlani rock-fanki bend na dobrom glasu.

Prazna lepinja je psihodelični reggae rock sastav kojeg sačinjavaju petorica zagrebačkih mladića, svježeg zvuka upotpunjenog saksofonskim dionicama i energičnog nastupa uživo.

https://www.facebook.com/pages/JeboTon/106500849437478

Nema komentara:

Objavi komentar